Banner.

Banner Site.

joi, 30 decembrie 2010

Serban Huidu Accident la schi in Austria.

Starea acestuia este stabila. Serban Huidu se afla in coma indusa pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite. Realizatorul de televiziune s-a izbit de un copac de pe marginea partiei, in incercarea de a evita cativa copii. 
09:50 Starea prezentatorului de televiziune Serban Huidu, care a suferit un accident pe o partie de schi din Austria, miercuri, este stabila, pe parcursul noptii de miercuri spre joi nefiind inregistrate complicatii, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Prima TV.
Potrivit reprezentantilor Prima TV, el este supus in continuare investigatiilor medicale, pe parcursul zilei de astazi urmand ca medicii sa faca publice mai multe informatii despre starea acestuia.
06:00 O parte dintre colegii de emisiune ai lui Serban au plecat aseara catre Innsbruck, au declarat apropiati ai vedetei. Familia este alaturi de el si asteapta diagnosticul medicilor care au decis "coma indusa" sau "artificiala".
04:00 Site-ul TT.com scrie ca leziunile suferite de Serban erau atat de grave incat salvamontistii au decis sa-l transporte cu elicopterul, la un spital din Innsbruck. La cateva ore dupa accident, medicii erau inca rezervati cu informatiile despre starea lui, continuand investigatiile.
02:00 Si ziarele din Austria au preluat stirea despre tragicul accident care i s-a intamplat lui Huidu. Ziaristii sustin ca Serban era echipat si purta casca de protectie, dar chiar si asa, lovitura a fost extrem de grava. El a fost dus la Spitalul Universitar din Innsbruck cu elicopterul.
00:20 - Acesta s-a accidentat pentru ca a vrut sa evite niste copii care se aflau pe partie si s-a izbit de un copac.
23:30 - Potrivit Mediafax care citeaza Libertatea, socrul vedetei, Matei Vintila, spune ca acesta si-a recunoscut sotia in salonul de spital si a strans-o de mana cand a vazut-o.
23.00 - Medicii afirma ca urmatoarele 24 de ore sunt critice.
22.15 - Familia, aflata alaturi de acesta in Austria, a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria.
Serban Huidu este un om pentru care viata este zambet. Un zambet pe care stie sa-l aduca in casele tuturor celor care il asculta si il privesc. Este omul pentru care comedia si parodia compun viata de zi cu zi, iar necazurile si supararile sunt cernute prin sita aceasta.
Este un om de televiziune care spune despre sine ca “ este un tip orgolios, are “gura mare si rea” si este destul de greu de contrazis. Dispretuieste ipocrizia, iar prostia oamenilor o accepta doar in conditiile in care o priveste ca pe o boala sau ii furnizeaza subiecte pentru emisiune.
Pasiunea pentru mass-media si-a descoperit-o inca din timpul facultatii, atunci cand s-a angajat la un post de radio bucurestean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, invatand cum sta treaba cu butoanele, castile si microfonul. Acolo i s-a spus pentru prima oara ca ar fi “carcotas”
.”
Serban este suporter al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Iubeste deopotriva baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burta si coca-cola, muntele si marea. Prefera imbracamintea sport si parfumurile Christian Dior. Ii admira pe Robert De Niro, iar filmul sau preferat este “Underground”. Printre hobby-urile sale se numara cititul (Caragiale si Umberto Eco) si excursiile, iar atunci cand are putin timp liber fuge la munte impreuna cu sotia Cristina si cei doi fii Rares si Mircea.

Sursa:www.stirileprotv.ro

miercuri, 29 decembrie 2010

Raluca Arvat, obiect didactic! Daniel Niţoiu: "Când am dat probă la sport.ro, am studiat-o"

Prezentatorul Ştirilor PRO TV de la ora 13 s-a aflat pentru o perioadă la pupitrul jurnalului de la sport.ro.Actor de profesie, Daniel Niţoiu a declarat că, înainte să dea proba pentru angajare, a studiat-o îndelung pe mult mai experimentata Raluca Arvat.
"Îi admir pe toţi prezentatorii de la PRO TV. De la toţi ai câte ceva de învăţat. Nu spun asta să îi flatez. Hai să explic: gândeşte-te la un fotbalist începător care studiază toţi profesioniştii şi învaţă de la fiecare câte ceva. Apoi exersează şi aplică ce a învăţat. Ce fel de fotbalist devine el? Când am dat proba pentru sport.ro, am folosit câteva lucruri pe care le-am învăţat, după ce am studiat-o pe Raluca Arvat", a spus Daniel Niţoiu pentru Agenţia de presă mondenă.

Sursa:www.cancan.ro

Revelion 2011: “Live Revolution” în Piaţa Revoluţiei Bucureşti

ProTv a reusit sa creeze din L!ve Revolution un adevarat brand al petrecerii de revelion in Romania, cu un awareness bazat pe milioane de oameni adunati in Piata Revolutiei si in fata televizoarelor.
Multi dintre romani au inceput sa respinga ideea de a fi de revelion la munte, in club sau la rude si doresc sa partycipe la party-uri asemanatoare celor din pietele marilor capitale ale lumii. Iar L!ve Revolution este cel mai mare eveniment din Romania de acest gen.
Vineri, 31 decembrie 2010, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, trustrul PRO ne invită şi în acest an la petrecerea de Revelion 2011, “Live Revolution”.
Pe scena de Revelion 2011 din Piaţa Revoluţiei vor concerta cei mai tari artişti ai momentului: Alexandra Stan, Antonia, Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Simley, Voltaj şi Loredana.
Gazdele show-ului “Live Revolution” din ultima noapte a acestui an vor fi DJ-ii ProFM George Vintilă şi Marius Onuc.
Vino să faci saltul la cea mai tare petrecere de Revelion, “Live Revolution”!

Sursa: www.mtv.ro

Amalia Enache: "Revelionul mă prinde la peste 30 de grade, în Thailanda"

Amalia Enache nu vrea să sufere de frig pe plaiurile mioritice şi va petrece Revelionul pe plajă, în însorita Thailanda.
Prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV şi-a oferit cadou vacanţa de vis şi este în culmea fericirii că noul an o va prinde făcând plajă.
"E o vacanţă pe care o aştept cu mare drag. Mi s-a părut că ăsta e cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi, eu fiind o fiinţă foarte solară. Nu sunt o mare fană de frig şi de iarnă, nici măcar în varianta ei idilica", a declarat Amalia pentru perfecte.ro.

Sursa:perfecte.ro

Ramona Bădescu: "De Crăciun am primit o stea".

Ramona Bădescu a petrecut Crăciunul în familie, la Craiova. Vedeta s-a înfruptat din bucatele tradiţionale româneşti fără restricţii şi a acumulat două kilograme. Cu toate că nu au fost împreună de sărbători, actriţa a primit de la iubitul ei un cadou mai neobişnuit de care este tare mândră, o stea.
"Mă întorc cu 2 kilograme în plus la Roma. Am petrecut acasă de Crăciun, şi nu am putut să mă abţin de la mâncarea făcută de mama. Am muncit şi eu la sarmale, le-am împăturit, dar am şi mâncat".
Şi pentru că de Crăciun a fost acasă, la părinţi, şi a petrecut departe de iubit, acesta i-a dăruit un cadou inedit. A primit o stea: "De Crăciun am primit o stea care se află în Constelaţia Capricornului. Am atestatul proprietăţii acestei stele, care a fost o surpriză foarte plăcută, mai ales că a venit de la cine trebuie!", a declarat Ramona Bădescu pentru site-ul replicavedetelor.ro.

Sursa:Libertatea.ro

El e iubitul Corinei Caragea.

Corina Caragea e o prezenţă mai degrabă discretă în showbizul românesc, tocmai de aceea vedeta ştirilor sportive de la PRO TV încercând să se afişeze cât mai puţin cu partenerii ei. Asta nu înseamnă că tânăra nu are un iubit.
Acesta se numeşte Bogdan Rusea, e bucureştean, are 27 de ani şi e iubitul Corinei de câteva luni, însă apropiaţii celor doi susţin că relaţia lor e cât se poate de serioasă.











Sursa:Libertatea.ro

joi, 23 decembrie 2010

Va uram:"SARBATORI FERICITE!!!" :*:*:*

 
Cu ocazia sarbatorilor de iarna si a noului an ce va veni....doresc tuturor....un An Nou asa cum probabil il asteptati de`o viata....dimineti cu pace`n suflet,zile pline de bucurie ...."SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI"!!!.

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Inna este considerată HOT de Europa.

În fiecare an, Comisia Europeană oferă 10 premii European Border Breakers Award pentru cei mai influenţi ”newcomers” ai anului. Unul dintre cele 10 nume este Inna, care a luat prin surprindere Europa cu ritmurile sale de club.


Premiile vor fi acordate în deschiderea celei mai mari întâlniri de pe scena muzicii live a anului, Eurosonic Noorderslag, iar printre cei 10 cântăreţi apreciaţi pentru vânzările şi agenda de concerte internaţionale, se mai numără şi Stromae, Caro Emerald şi Mumford & Sons.

În cadrul aceluiaşi eveniment, se va acorda un premiu de popularitate la nivel european, ce va fi stabilit prin voturile directe ale fanilor. "Cu o serie de hituri şi cluburile din Europa şi Orientul Mijlociu deja la picioarele ei, Inna este hot' - spune site-ul evenimentului.
O puteţi susţine pe Inna accesand linkul: http://www.europeanborderbreakersawards.eu/content/voting-winners-2011.
Sursa:Protvmagazin.ro

Malpraxisul, boala sistemului sanitar romanesc.

In Romania, legea malpraxisului este doar de forma, deoarece nu ii responsabilizeaza pe medici, ci mai degraba le gaseste scuze.  Avand in vedere cati dintre medicii implicati in scandaluri privind culpa medicala au fost sanctionati, cati pacienti sau apartinatori au fost despagubiti si cate vieti si-au gasit sfarsitul din neglijenta, sistemul romanesc pare facut sa ascunda greseala, sa ii apere pe cei care o comit.

 In Romania pacientul nu este protejat, recompensat sau insanatosit, in urma unei culpe medicale. Precum toti oamenii, si medicii sunt supusi greselii, doar ca, uneori, greseala lor poate costa vieti nevinovate. Si tocmai de aceea este cu atat mai important ca eroarea, odata produsa, sa fie remediata cat mai repede cu putinta.

Problematica malpraxisului este una care afecteaza societatea romaneasca intr-un mod alarmant, iar duminica, 12 decembrie, de la 18:00, Pro Tv difuzeaza o editie speciala Romania, te iubesc! dedicata campaniei Romania, sa fii sanatoasa! demarata de Stirile Pro Tv pe 25 octombrie.

Laureata premiului Emmy, Paula Herlo, si Rares Nastase, corespondentii care au realizat reportajele cutremuratoare difuzate in cadrul acestei campanii, se vor afla in studioul emisiunii pentru a vorbi despre malpraxis si dureroasele lui consecinte, dorind sa atraga atentia asupra faptului ca pacientii trebuie ajutati prin actul justitiei si printr-o lege a malpraxisului adevarata. Un proiect de lege este acum in lucru in Parlament, iar stadiul in care se afla va fi discutat, de asemenea, la Romania, te iubesc!

La discutii vor participa, de la Oradea, mama unei micute care s-a stins intr-un spital de boli infectioase, si din Beius, sotul unei tinere care a murit in timpul unei operatii de cezariana, alaturi de avocatul sau. Cei doi au obtinut condamnarea medicului anestezist implicat in operatie si vor dezvalui cat de greu se obtine dreptatea si de cate documente si marturii este nevoie pentru a se face lumina intr-un astfel de caz. Pe langa cazurile invitatilor, in emisiune vor mai fi prezentate si alte exemple dramatice de malpraxis si un reportaj despre modul cum trateaza SUA problematica malpraxisului. 

In timp ce acum 20-30 de ani, etaje intregi din spitale erau inchise complet, sectiile erau izolate si pentru dezinfectare se mergea pana la arderea peretilor, astazi infectiile intraspitalicesti sunt un adevarat fenomen.

In editia speciala a emisiunii Romania, te iubesc! veti putea afla povestea impresionanta a unui barbat din Braila nenorocit pentru totdeauna din cauza unei infectii intraspitalicesti nedepistata si netratata la timp.

In SUA, managerii ajung chiar sa demoleze corpurile de cladire unde bacteriile au capatat rezistenta si nu mai pot fi exterminate. In Romania, pacientii platesc pentru ignoranta medicilor si a celor care se afla in fruntea spitalelor. Desi sunt direct raspunzatori de starea de sanatate a pacientilor, nimeni nu este gasit vinovat atunci cand se greseste, asta pentru ca legea malpraxisului nu este una coerenta, iar organismele care sa controleze actul medical lipsesc aproape cu desavarsire. Bolnavii romani sunt, asadar, sclavii unui sistem sanitar incapabil sa ofere siguranta si, mai trist decat atat, fara respect pentru viata celor care isi pun toate sperantele in el.

La polul opus se afla Statele Unite ale Americii, unde nici o greseala medicala nu este iertata. Avocatii vegheaza, la propriu, asupra sanatatii oamenilor si anual se desfasoara in jur de 50.000 de procese de malpraxis. Avand in vedere faptul ca 700 de unitati medicale pierd din aceasta cauza peste 4.5 miliarde de dolari, este de la sine inteles ca grija pentru pacient este o prioritate prin excelenta.

Sursa: ProTv.ro

duminică, 5 decembrie 2010

Moş Nicolae a venit mai devreme la Magda Pălimariu. Vezi ce cadou a primit!

Magda Pălimariu, prezentatoare a rubricii "Vremea", va sărbători Moş Nicolae împreună cu iubitul ei, Ionuţ - Piticu' din trupa Simplu.
Vedeta mărturiseşte  că a primit deja un cadou de la "Molş Nicolae", dar este convinsă că va mai găsi daruri în ghetuţe.
"La mine, Moş Nicolae a venit un pic mai devreme şi mi-a adus un telefon pe care care mi-l doream foarte mult. Însă sunt sigură că nu mă va uita nici în noaptea de duminică spre luni, aşa că o să am cizmele pregătite! Pentru mine e o sărbătoare importantă, încă de mică eu şi sora mea ne lăsam ghetuţele curate la geam şi dimineaţa găseam dulciuri sau jucării în ele. E o tradiţie cu care părinţii noştri ne-au învăţat, aşa că şi noi o respectăm, la rândul nostru", a spus Magda Pălimariu pentru Mediafax.

Sursa:Libertatea.ro

sâmbătă, 4 decembrie 2010

J Lo, in pana de inspiratie: i-a copiat look-ul lui Kim Kardashian .

Ce au in comun Jennifer Lopez si Kim Kardashian? Forme voluptoase, cariere in showbiz si iubiti celebri. Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, J Lo s-a hotarat sa “imprumute” putin si din stilul vestimentar al lui Kim.
  Kim Kardashian a facut o adevarata pasiune pentru rochiile Herve Leger ale lui Max Azria. Sunt exagerat de scumpe (costa intre 1.000 si 5.000 de euro), insa atunci cand formele ei sunt scoase in evidenta, nu mai conteaza care e pretul pe care trebuie sa il plateasca.
Protagonista reality show-ului de pe postul american E! a purtat o astfel de rochie si pe 20 septembrie, pe cand se afla in Milano. Kim si-a accesorizat-o cu pantofi si clutch de lux, semnate Christian Louboutin.

Fotografiile cu ea au facut inconjorul lumii si, se pare, au ajuns pana la Jennifer Lopez, care s-a gandit ca daca tot are aceeasi conformatie ca si Kim, n-ar fi rau sa incerce si ea acelasi stil vestimentar.
Drept pentru care, a facut o sesiune intensa de shopping si a defilat pe 30 noiembrie imbracata in rochia Herve Legere de 2.375 de euro. Ca sa mearga la sigur, J Lo a ales acelasi model de pantofi nude ca si Kim si, bineinteles, aceeasi coafura cu bucle lejere. Ne intrebam unde e clutch-ul animal print. Nu e posibil sa ii lipseasca!
Sursa:perfecte.ro

Un şofer a fost oprit în trafic şi tâlhărit, în Dâmboviţa

Un şofer al unei firme distribuitoare de ţigări a fost oprit în trafic, joi seara, pe raza comunei dâmboviţene Malu cu Flori, de trei bărbaţi care au spus că sunt de la Societatea de Drumuri şi Poduri, a fost legat şi tâlhărit de aceştia, informează Agerpres.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, şoferul, L. Cosmin, de 34 de ani, din Târgovişte, circula pe raza comunei Malu cu Flori, într-o zonă în care se lucrează la carosabil. El a fost oprit de cei trei bărbaţi, care i-au spus să aştepte pentru că vine o maşină din sens opus. În momentul în care a oprit, cei trei au intrat în maşină, l-au imobilizat pe şofer şi au plecat cu autovehiculul.
Pe raza comunei Tătărani au oprit, au furat cele cinci baxuri de ţigări din maşină, banii şi trei telefoane ale conducătorului auto şi l-au abandonat pe şofer, legat în mijlocul de transport, a mai spus reprezentantul IPJ Dâmboviţa.
Şoferul a reuşit să îşi dezlege mâinile şi a mers la Postul de Poliţie din Tătărani unde a povestit ce i s-a întâmplat. El a spus că cei trei bărbaţi nu erau mascaţi, că totul s-a întâmplat foarte repede şi nu a putut reacţiona în niciun fel. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi acum îi caută pe cei trei infractori.

Sursa:Libertatea.ro

Luminiţele de sărbători se vor aprinde duminică, în Capitală.

Primarul General, Sorin Oprescu, îi invită pe bucureşteni duminică, 5 decembrie, în Piaţa Roma (la statuia Lupoaicei), unde, la ora 19.00, se vor aprinde luminile de sărbători.

Tot duminică, Primăria Municipiului Bucureşti va deschide primele două târguri de Crăciun, în Centrul Istoric, pe strada Lipscani şi în Parcul Cişmigiu.
De asemenea, toţi pasionaţii sporturilor de iarnă pot merge duminică, de la ora 19.00, la deschiderea patinoarului din Parcul Cişmigiu. Programul patinoarului din Cişmigiu, de luni până joi şi duminica, este începând cu ora 10.00, până la orele 21.00 (program de două ore cu pauză de o oră), iar vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 la 24.00.
                                                                                                      Sursa:Libertatea.ro

Trupa Simplu va scoate peste cateva saptamani un nou videoclip 'Dance for Money'.

Trupa se pregateste sa ia din nou cu asalt topurile radiourilor si difuzoarele cluburilor!

Dupa o pauza de mai bine de un an, impreuna cu MediaPro Music, cei cinci membri ai trupei lanseaza luni pe 6 decembrie la ora 18:00, un nou videoclip exploziv: “Dancer For Money”!
Plin de senzualitate si mister, noul videoclip SIMPLU aduce in fata publicului o noua atitudine, mai multa indrazneala si mult dans.
Premiera va avea loc la ora 6 PM in cadrul emisiunii Happy Hour de la Pro TV.
Noul single SIMPLU este compus de echipa Hahaha Production si va fi inclus pe abumul “Dance Or Die Trying”, ultimul din cariera trupei si care va fi lansat pe piata in cateva saptamani.

Sursa:protv.ro

De ziua sa,Protv a fost lider absolut de audienta.

Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu  ProTv.  In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.

Astfel, audienta medie inregistrata de ProTv pe intreaga zi a fost de 5,8 puncte de rating pe intreg publicul din mediul urban, cu o cota de piata de 22,6% si de 5,6 puncte de rating pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cu o cota de piata de 27%, mai mult decit dublu fata de urmatoarea clasata, Antena 1, care a avut pe publicul din mediul urban o audienta medie de 2,7 puncte de rating si 10,6% cota de piata, iar pe publicul comercial din mediul urban o audienta medie de 2,2 puncte de rating si 10,6% cota de piata.
ProTv a fost lider nu numai la nivelul intregii zile, ci si in prime-time (intervalul de maxima audienta cuprins intre 19.00-23.00) cind ProTv a inregistrat pe publicul din mediul urban o audienta medie de 11,7 si 25,1% cota de piata, dublu fata de Antena 1 care inregistra doar 5,9 puncte de rating si 12,7% cota de piata, iar pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTv obtinea 11,3 puncte de rating si 30,2% cota de piata, iar Antena 1 inregistra 4,2 puncte de rating si 11,3% cota de piata.
Telespectatorii s-au lasat cuceriti de vedetele ProTv care imbracate in ciobanasi si miorite au cantat si au dansat in superbele lor costume create special pentru aceasta zi festiva. Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
Programele speciale de stiri care au deschis ziua aniversara (07:00 - 10:00), dar si editia de stiri difuzata intre 14.00-15.00 au adus in prim-plan povestile unor oameni care au spus DA initiativei si actiunii.
Andreea Esca
a prezentat Stirile de la ora 19:00 imbracata in deja celebrul sacou rosu, program care a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 19:47 peste 3 milioane de telespectatori din intreaga Romanie, inregistrind in acel minut 15,7 puncte de rating.
Stirile ProTv de la ora 19:00 au fost lider absolut de audienta atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, audienta medie a Stirilor ProTv a fost de 12,3 puncte de rating si 26,9% cota de piata pe publicul din mediul urban, mai mult decat dublu fata de Antena 1 care a obtinut doar 6,1 puncte de rating si 13,3% cota de piata. Diferenta este si mai mare intre liderul Pro Tv si urmatoarea clasata, Antena 1 cand se face referire la publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistrand o audienta medie de 11,2 puncte de rating si 31,2 % cota de piata, iar Antena 1 doar 4,5 puncte de rating si 12,6% cota de piata.
De 1 decembrie, platoul emisiunii ”Happy Hour” s-a transformat intr-o veritabila stana romaneasca, cu accente moderne si cosmopolite: cu ciobani autentici veniti tocmai din Apuseni, cu doi ciobanesti mioritici si un mielusel, cu o defilare de miorite aratoase si cu multi artisti romani care au ales sa ramana in Romania si sa faca lucruri utile aici, dar si sa duca peste hotare renumele tarii noastre. Sub indemnul “Hai la Marea Urnire”, cele doua editii speciale ”Happy Hour” din 1 decembrie si-au propus sa arate o alta fata a tarii noastre, una optimista si increzatoare, in care schimbarea incepe cu fiecare roman care spune ”Romania, DA!”.
Emisiunea lui Catalin Maruta a fost de 1 decembrie lider de audienta atat cu prima editie de dimineata, cat si cu cea de-a doua. Astfel, imediat dupa Stirile Pro Tv de la ora 07:00, emisiunea lui Catalin Maruta a atras in fata micilor ecrane pe cei mai multi romani, aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii urmarind ”Happy Hour” in minutul de aur 10:19. In intervalul 10:01-11:11 ”Happy Hour” a fost lider de audienta cu o medie pe publicul din mediul urban de 5,4 puncte de rating si 21 % cota de piata, in vreme ce programele Antenei 1 se clasau doar pe locul al treilea, dupa TVR 1, cu o medie de 2,2 puncte de rating si 8,5 procente din cota de piata. Si pe publicul comerical din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a condus topul cu o medie de 4,7 puncte de rating si 22,6 % cota de piata, fiind urmat de Antena 1 cu 2,2 puncte de rating si 10,7 % cota de piata.
Si cea de-a doua editie speciala a emisiunii ”Happy Hour” a lasat la mare distanta in urma programele celorlalte posturi de televiziune. Aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul intregi tarii au stat cu ochii pe Maruta si invitatii sai in minutul 17:23, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul urban un varf de audienta de 11 puncte de rating si 29,3 % cota de piata, de patru ori mai mult decat Antena 1 (2,6 puncte de rating si 7 % cota de piata).
”Happy Hour” a fost lider incontestabil de audienta in intervalul orar 15:01-17:24, cu o medie pe publicul din mediul urban de 7,2 puncte de rating si 21,7 % cota de piata, dublu fata de Antena 1 cu numai 3,5 puncte de rating si 10,6 procente din cota de piata. Raportul se pastreaza si pe publicul comercial, Pro Tv fiind lider cu o audienta medie de 6,3 puncte de rating si 24,4 % cota de piata, fata de Antena 1 care aduna doar 2,7 puncte de rating si 10,5 % cota de piata.
Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania. Cu un album care s-a vandut mai bine decat cel al lui Kylie Minogue, Inna si-a facut o intrare spectaculoasa in platoul de la Pro Tv, in sunet de fanfara si in costum militar, in cinstea zilei tuturor romanilor. Inna a facut super show la ”Happy Hour” si a aratat ca nu doar muzica dance i se potriveste, ci si cea tarditionala romaneasca.
Din programul special de 1 decembrie al lui Maruta nu au lipsit nici veselii Clejani, care au povestit de pe Happylica de ce iubesc Romania si de ce nu ar da niciodata tara lor pe una din strainatate. La randul sau, Nicolae Furdui Iancu a vorbit chiar de la casa parinteasca din poiana Sohodol (Alba) despre cat de mult isi iubeste tara: a ales Romania si a investit in ferma sa de capre pe care si-a deschis-o langa casa parinteasca veche de sute de ani, desi ar fi putut oricand sa gaseasca succesul in strainatate. A ramas in tara, pe-un picior de plai, pe-o gura de rai, unde a inceput sa faca minuni deoarece crede cu tarie ca romanii pot face lucruri utile pentru tara lor, atata timp cat isi doresc sa munceasca. Furdui Iancu nu isi doreste fabrici, prelucrari sofisticate si linii de preparare moderne, ci doar produse naturale, asa cum stie sa faca taranul roman in gospodaria sa.
Tot ”made in Romania” a fost si intalnirea echipei ”Happy Hour” cu tatal celui mai cunoscut colindator al romanilor, Stefan Hrusca. Batranul traieste intr-un sat din Maramures, la Ieud, locul unde s-a nascut si a crescut Stefan Hrusca. Romania sa este una curata, plina de traditii, dar si de colindele fiului sau, care rasuna de ani de zile nu doar aici, ci si peste hotare.
Acordurile muzicii populare nu puteau lipsi dintr-o sarbatoare a romanilor, asa ca dupa o intrecere de zile mari, in spiritul ”happy”, la volanul unui brand 100% romanesc, Dacia 1300, Laura Lavric si Petrica Matu Stoian au cantat si au jucat romaneste si i-au povestit lui Maruta de ce numai in Romania isi gasesc linistea. Defilarea mioritelor moderne si aratoase a fost inca o mostra de frumusete romaneasca, intr-o prezentare de moda in care mireasa colectiei a fost Adelina Pestritu.
Editia speciala „Dansez pentru tine” difuzata de ProTv  intre 17:27 si 18:56 a facut ca scena sa devina neincapatoare pentru marea familie „Dansez pentru tine” reunita in aceasta zi de sarbatoare. In ziua speciala de 1 decembrie cand Pro Tv a sarbatorit 15 ani de existenta si a spus cu optimism Romania DA, “Dansez pentru tine” a aniversat 10 sezoane de visuri implinite, de vieti schimbate, de zambete readuse pe chip. “Dansez pentru tine” a rememorat in direct cei 5 ani de destine salvate impreuna cu aproape toate perechile care au concurat vreodata in competitia visurilor.
Peste 50 de perechi au venit la reintalnirea cu telespectatorii Pro Tv sa povesteasca despre cum li s-a schimbat viata dupa “Dansez pentru tine”, ce s-a mai intamplat cu visul pentru care au luptat, ce mai fac familiile lor si oamenii pentru care au intrat in ringul visurilor. Emisiunea a fost urmarita in momentul de maxima audienta inregistrat la ora 18:36 de peste 2 milioane de telespectatori din intreaga tara, virful de audienta atins in acest moment fiind de 12,5 puncte de rating si  30% cota de piata pe publicul urban.
Marea finala a celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” in care publicul a ales ca premiul cel mare in valoare de 60.000 de euro sa ajunga la Ella si Octavian a fost urmarita in minutul de maxina audienta inregistrat la ora 20:57 de aproape 3 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei cand Pro Tv a inregistrat 16,6 puncte de rating pe intreg publicul din mediul urban si 42,8 procente din cota de piata pe publicul comercial. Pro Tv a fost lider absolut de audienta atat pe parcursul intregii zile, cat si pe parcursul finalei emisiunii, atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial.
Sursa:protv.ro

miercuri, 1 decembrie 2010

La multi ani,Romania!!!

Militari, pompieri, jandarmi, tehnică MApN, MAI, SRI şi SIE. La parada militară care va fi organizată astăzi la Bucureşti vor participa circa 1.500 de cadre din structurile sistemului na­ţional de apărare, precum şi teh­ni­că militară. Şi fiindcă meteorologii anunţă ger în toată regula de Ziua Naţională, bucureştenii se vor putea încălzi la un pahar cu ţuică fiartă şi o porţie de fasole cu costiţă. La pachet "vă oferim tradiţionalele" restricţii în trafic!

Peste 380 de angajaţi din MAI vor participa astăzi la parada militară de 1 Decembrie organizată de Ministe­rul Apărării Naţionale şi pentru pri­ma oară va fi expusă tehnica mili­ta­ră de care dispune Poliţia de Fronti­e­ră. Ministerul Admi­nis­tra­ţi­ei şi In­ter­nelor va participa cu un bloc de de­filare format din trei subunităţi de jan­darmi şi pompieri, patru deta­şa­mente de tehnică şi o for­ma­ţi­u­ne de cavalerie a Jandarmeriei. Comanda blocului de defilare, dra­pe­lul şi garda portdrapel aparţinând MAI au fost asigurate de Jandarmeria Română. Cele patru detaşamente de tehnică, aparţinând Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi IGSU, sunt formate din nouă echipaje moto de Poliţie, 16 autospeciale şi autolaboratoare, 17 autospeciale de transport şi trei echipaje moto folosite de jandarmi, trei ATV-uri, 13 auto­s­pe­ciale şi două ambarcaţiuni apar­ţi­nând poliţiştilor de frontieră, precum şi 12 autospeciale şi două bărci pneu­mati­ce folosite de pompierii mi­li­tari în misiunile specifice (descarcerare, stingere incendii, intervenţie la înălţime şi la accidente colective). Astfel, vor fi organizate atât tradiţionala paradă militară de la Arcul de Triumf, cât şi ce­remonii şi defilări în toate lo­ca­li­tă­ţile din ţară în care sunt dislocate unităţi militare. Peste 400 de poliţişti locali şi de la cele şase poliţii de sector din Capitală vor asigura ordinea publică pe durata mani­fes­tă­ri­lor de 1 Decembrie, prin mobili­za­rea unor patrule în punctele-cheie ale oraşului. Pe lângă patrulele de ordine publică, poliţiştii de la Circulaţie vor asigura fluidizarea traficului, alături de cei ai Brigăzii Rutiere. Superspecializat şi experimentat în teatrele de operaţii din Angola, Kosovo, Bosnia-Her­ţe­go­vina, Afganistan şi Irak, generalul de brigadă Nicolae Ciucă, şeful Bri­gă­zii 282 Mecanizată "Unirea Principatelor", este comandantul Paradei militare ce se va desfăşura azi, în­ce­pând cu ora 11:00, la Arcul de Triumf. Participanţii vor putea vedea defilând detaşamente ale Asociaţiei Tradiţiei Militare (uniforme din timpul primului război mondial), Acade­miei Tehnice Militare, Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu", Academiei Forţelor Aeriene "Henri Coandă", Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Colegiului Mili­tar Liceal "Dimitrie Cantemir", precum şi ale forţelor terestre, aeriene şi navale. Primele formaţii care execută survolul sunt formate din elicop­te­re IAR-330 Puma SOCAT de la Flotila 90 Transport Aerian (Oto­peni), Flotila 71 Aeriană (Câmpia Turzii) şi de la Flotila 95 Aeriană (Bacău). Participă pentru prima dată la paradă avionul de transport scurt mediu-curier C27 J SPARTAN, cel care va înlocui treptat avioanele AN-26. Parada de la Bucureşti va fi precedată de depuneri de coroane de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol şi la Monumentul închinat Eroilor militari români căzuţi la datorie, amplasat în faţa Palatului Na­ţi­o­nal al Copiilor din Parcul Tineretului.


Retragere cu torţe
Primul moment festiv al zilei va avea loc la ora 8:00, în Parcul Ti­ne­re­tului, chiar în faţa Palatului Na­ţi­onal al Copiilor, potrivit Biroului de presă al Ministerului Apărării Naţionale. La ora 9:00, în Parcul Carol I va avea loc o ceremonie militară la Mormântul Ostaşului Necunoscut. Ora 11:00, la Arcul de Triumf începe Parada militară, iar începând cu ora 17:00 militari din Regimentul 30 Gardă "Mihai Viteazul" se vor re­tra­ge cu torţe pe itinerariul Pala­tul Cercului Mi­li­­tar Naţional – Bdul Regina Elisabeta – Piaţa Operei – Pod Co­tro­ceni – Bdul Geniului – Bdul Vasile Milea – Bdul Timişoara. Reprezentanţi ai Ar­ma­tei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul auto­ri­tă­ţi­lor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea de ce­re­mo­nii militare şi religioase de de­pu­ne­re de coroane de flori şi so­lemnităţi de retragere cu torţe. Ziua Naţională va fi săr­bă­to­rită şi de militarii români aflaţi în misiune în teatrele de operaţii. Traian Bă­ses­cu, însoţit de ambasadorul american la Bu­cu­reşti, Mark Gi­ten­stein, şi de minis­trul Apărării Naţionale, Ga­briel Oprea, i-a vizi­tat marţi pe militarii români din Afganistan. (Violeta Fotache)


Porumbei eliberaţi pe "Oda Bucuriei"
Pe principiul să fie masa cât mai bogată măcar acum, de Ziua Naţională, unii edili ai Capitalei au adunat bob cu bob şi au făcut rost, chiar şi pe timp de criză, de fasole cât pentru tot poporul. Bucătarii Primăriei Sectorului 2 au gătit 13.000 de porţii de fasole cu costiţă afumată şi au pre­gă­tit pentru bucureştenii care vor ieşi din case şi 725 de litri de ţuică fiartă. Masa va fi servită atât în faţa sediului administraţiei locale de lângă Piaţa Obor, cât şi în alte 13 locaţii: Circul de stat "Globus", Gara de Est, Parcul Florilor, Parcul Plumbuita, Piaţa Vatra Luminoasă, Parcul Floreasca, Parcul Lun­ca Florilor, Parcul Motodrom, Parcul Tei, Grădiniţa nr. 215, sediul Poliţiei Comunitare, Grădiniţa nr. 9, Complexul Miramar. Şi pentru că 1 Decembrie are nevoie şi de momente solemne, pe lângă cele culinare, va avea loc şi un program artistic ce va include printre altele: intonarea Imnului de Stat al României, eliberarea porumbeilor în acordurile "Odei Bucuriei", defilarea plutoanelor Poliţiei Comunitare a Sectorului 2 şi ale altor detaşamente în acordurile fanfarei militare, "Hora Unirii" în care se vor prinde toţi participanţii. Pe teritoriul Sectorului 6, fasolea va fi servită cu cârnaţi, iar ţuica a fost înlocuită cu apă. (Monica Andrei Capatos)
Sărbătoare şi peste graniţă
Românii de peste graniţe se pre­gă­tesc şi ei să sărbătorească Ziua Naţională. Dacă în multe lo­ca­li­tăţi din Spania şi Italia, ţări în care locuiesc peste două milioane de români, manifestările s-au ţinut deja la sfârşitul săptămânii trecute, în alte zone ale lumii co­na­ţi­o­nalii noştri serbează nu doar azi, ci pe parcursul întregii săptămâni ce urmează. Astfel, în Republica Moldova, cei 92 de ani de la Ma­rea Unire se vor sărbători printr-un marş intitulat "Basarabia Pă­mânt Românesc", ce se va încheia cu un concert care se va ţine în Scu­arul Teatrului de Operă şi Ba­let, anunţă Romanian Global News. Sărbătoare şi la Varşovia, în Polonia, unde în această seară va avea loc la Castelul Regal un concert de gală. În Canada, la Montreal, Asociaţia scriitorilor români şi redacţia revistei Candela organizează mâine, la complexul pa­ro­hial pr. dr Petre Popescu, o festivitate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale. La Vancouver, românii sunt aşteptaţi azi cu momente artistice şi dansuri populare tra­di­ţi­o­nale. (Carmen Pleşa)


Pe aici nu se trece!
Cum la orice mare sărbătoare nu pot lipsi restricţiile rutiere, noi vă anun­ţăm pe unde nu se trece! Astfel, 13 linii RATB vor funcţiona pe trasee modi­fi­cate. În intervalul orar 5:00-14:00, traficul va fi restricţionat pe Şoseaua Kiseleff (pe banda I, precum şi pe axa centrală) între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Arcului de Triumf, iar între orele 9:00 şi 14:00, pe Şoseaua Kiseleff între Piaţa Presei Libere şi Piaţa Victoriei, pe Strada Alex. Constantinescu între Piaţa Arcului de Triumf şi Bulevardul Mărăşti, pe Bulevardul Mareşal Averescu între Piaţa Arcului de Triumf şi Bulevardul Mărăşti, pe Bulevardul Constantin Prezan între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle. Linia 131 va funcţiona pe traseul de bază între Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogării, Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, până la terminalul Complex Comercial Băneasa. Linia 205 va funcţiona pe traseul de bază între Gara de Nord şi intersecţia Bulevardului Ion Mihalache cu Strada Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucureştii Noi, Strada Jiului, Pasajul Poligrafiei, Strada Băiculeşti, Strada Străuleşti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Bulevardul Gheorghe Ionescu Siseşti, apoi traseul de bază. Mai multe detalii despre restricţiile rutiere pe www.jurnalul.ro. (Mara Răducanu)


Obama ne urează prosperitate în 2011
Poporul român a fost felicitat cu ocazia Zilei Naţionale a României de po­po­rul american şi de preşedintele său, Barack Obama, prin intermediul secretarului american de stat Hillary Clinton. Aceasta a reamintit că sărbătorim totodată şi 130 de ani de relaţii diplomatice între România şi Statele Unite, precum şi "parteneriatul solid" dintre cele două ţări. "Statele Unite aş­teap­tă cu nerăbdare lărgirea şi aprofundarea parteneriatului nostru bilateral cu România, în timp ce noi continuăm să consolidăm relaţiile noastre euroatlantice. Le doresc tuturor românilor o zi de săr­bă­toa­re plină de bucurie, pace şi prosperitate în anul care vine".
Sursa:jurnalul.ro