Banner.

Banner Site.

luni, 21 aprilie 2014

Raluca Arvat, ritual de Paşte. Unde va petrece sărbatorile ştirista de la Pro TV!

Raluca Arvat va petrece Paștele în familie, dar și cu telespectatorii Pro TV. Știrista spune că îi place să ia parte la vopsitul ouălelor, chiar dacă de multe ori dă numai indicații.
Unde vei petrece Paștele anul acesta?
Anul acesta voi petrece Paștele cu multă lume: cu familia, alături de telespectatorii PRO TV și de colegii din redacție. Dar Paștele aduce nu doar ouă vopsite și cozonaci anul acesta, ci și fotbal din belșug. De Paște doar în campionatul nostru se joacă 4 meciuri, dar și spaniolii sau englezii au fotbal din belșug de Paste... așa că nu pierdeți Știrile din Sport de la PRO TV, că o să aveți ce vedea și comenta.
Care sunt tradițiile de Paște pe care le respectați în fiecare an?
Îmi place să iau parte la vopsitul ouălelor, chiar dacă, uneori, sunt doar șefă cu indicațiile. Adică îmi spun părerea referitor la culorile în care vor fi vopsite...

Mergi la slujba de Înviere? 

Nu lipsesc în nici un an de la slujba de Înviere. Îmi place când toată lumea cântă la miezul nopții despre minunea care se întâmplă și străzile se luminează ca ziua, după ce toți "luăm lumină" și plecăm acasă cu lumânările aprinse și cu gânduri mai bune.

Ce mâncăruri se vor găsi pe masa de Paște? 
Sigur nu vor lipsi drobul de miel și nici Pasca, făcută după o rețetă specială, cu mai multă brânză și mai puțin aluat. 

Sursa: www.click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu