Banner.

Banner Site.

miercuri, 3 decembrie 2014

Fii de Romania ! La multi ani Romania ! La multi ani Protv !


Ca in fiecare an, de ziua Pro TV, vedetele postului lanseaza song-ul de 1 decembrie. Cantecul este special creat de o echipa de artisti tineri din generatia hashtag (#). Pornind de la indemnul PRO TV, Smiley si echipa de la HaHaHa Production au creat o melodie energica, extrem de actuala, plina de indemnuri pozitive construite in jurul povestilor paralele ale mai multor tineri ai generatiei hashtag (#), o piesa ce promite a fi hit! Mesajul este clar: “Fii de Romania!”.
Interpretii piesei sunt vedetele PRO TV care se deplaseaza simultan prin universul urban. Ii regasim cantand si oferind tinerilor confirmarea marcata vizual de cate un tag, atunci cand acestia dau dovada de implicare.
Pe toata durata filmarilor videoclipului aniversar, atmosfera a fost plina de energie si entuziasm, song-ul PRO TV de 1 decembrie prinzand viata datorita bunei dispozitii a tuturor celor prezenti.

Smiley, prezent la filmarile pentru clip, a declarat: “Piesa transmite un mesaj puternic pentru romani si este un manifest pentru generatia tanara din aceasta tara. Filmarile pentru clip au avut loc noaptea, insa nici ora tarzie, nici frigul nu ne-au impiedicat sa ne distram. Rezultatul promite a fi unul inedit. Iar cel mai important este sa aratam tuturor cum este sa Fii de Romania!”
“Noaptea filmarilor song-ului a fost ca de obicei un prilej de distractie intre prieteni. De aceasta data, la minus grade. Dar daca esti in gasca cu Lori, Smiley, Fodor, Catalin Radu Tanase, Cristi Leonte, Amalia Enache sau Corina Caragea... nu mai conteaza. Am ras cu gura pana la urechi si ne-am plimbat prin oras in vitrina unui camion! Super idee!”, a spus Andreea Esca.



Sursa: ProTv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu