Banner.

Banner Site.

sâmbătă, 23 octombrie 2010

A.Mutu a batut un ospatar.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in noaptea de vineri spre sambata, barbatul lovit de roman urmand sa aiba nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

Briliantul n-a mai jucat fotbal de 9 luni si probabil in lipsa altor intreceri sportive si-a adus brusc aminte ca in copilarie a facut box.
Potrivit presei italiene, care citeaza mai multi martori, a petrecut intr-un separeu al restaurantului alaturi de doi amici. La ivirea zorilor ar fi plecat fara sa plateasca. Chelenerul care ii servise pana atunci si-a permis sa ii urmeze pana in fata localului si le-a cerut banii. Mutu insa nu si nu. Ar fi refuzat sa achite nota sub pretextul ca are un cont deschis de patron. Argumentul nu l-a convins pe ospatar care a devenit insistent.
Enervat, Mutu i-a dat un pumn direct in ochi.
Chelnarul, un kosovar in varsta de 28 de ani, a fost dus de urgenta la spitalul Santa Maria Nueva cu fractura de piramida nazala, contuzii la torace si abdomen. In urma cu cateva ore a fost externat, dar a primit 25 de zile de ingrijiri medicale. Si-a facut timp sa depuna plangere impotriva fotbalistului roman. El spune ca a cazut de la prima lovitura dar ca Mutu a continuat sa dea cu picioarele.
Mutu are din pacate un trecut plin de ispravi scandaloase. Inclusiv un chelner roman s-a plins ca a fost brutalizat de fotbalist. La fel si un libanez de 43 de ani care l-a acuzat ca l-ar fi batut intr-un restaurant din Florenta. Atunci, atacantul si-a motivat gestul spunand ca "a fost in legitima aparare".
Acum Mutu a dat cu bata-n balta exact cand ar fi trebuit sa duca o viata exemplara mai ales ca saptamana viitoare urmeaza sa se intoarca pe teren dupa o lunga pauza pe motiv ca a consumat substante interzise.

Sursa: stirileprotv.ro
Mai multe detalii gasiti si pe sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu