Banner.

Banner Site.

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Dacia pregateste un model sport!

Dacia ar putea lansa un model sport pana in 2012, a declarat directorul de marketing al Dacia, Stephen Norman. Intr-un interviu pentru caradisiac.com, Norman a spus ca Dacia va prezenta “un model exceptional” la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor, fara sa dea mai multe detalii.

Declaratiile oficialului Dacia vin in contextul in care site-ul autobild.de prezenta, la sfarsitul anului trecut, imaginile a opt noi modele pe care Dacia la va lansa pana in 2015.
Dupa succesul inregistrat cu modelele low cost Logan, Sandero si Duster, Dacia se va extinde pe acest segment cu noi modele de clase diferite.
In clasa medie, constructorul roman va lansa in primavara anului 2012 un sedan de dimensiunile lui Renault Laguna. De asemenea, Dacia pregateste intrarea si pe clasa minivan-urilor.
Publicatia germana AutoBild anunta, totodata, la mijlocul anului trecut, ca Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, cu patru locuri, numit Dacia City, pretul urmand sa nu depaseasca 5.000 de euro.
Dacia-Mini va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio. Partea din fata a masinii va semana cu cea a Sandero, potrivit AutoBild.
Vezi mai jos modele Dacia ce vor aparea:
 
Lansari Dacia (2012-2015):
 
1) 2012 Sedan clasa medie (4,7 metri lungime) de dimensiunile unui Renault Laguna.
2) 2013 Logan City Van,  Dacia MPV ,  Dacia  LCV Van, Sandero facelift.
3) 2014 Duster Pickup, Duster facelift.
4) 2015 Dacia Citadine.





Sursa: incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu