Banner.

Banner Site.

marți, 15 februarie 2011

Serban Huidu in vizita la Kiss Fm.

Colegii l-au întâmpinat cu braţele deschise pe Şerban Huidu la locul de muncă şi sunt nerăbdători să revină la emisiune.
Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct câteva minute alături de Mihai Găinuşă la matinalul "Cronica Cârcotaşilor".

Deocamdată nu se ştie când Şerban va fi gata să intre zilnic în emisie la matinalul "Cronica Cârcotaşilor".

Şerban Huidu s-a întors în ţară pe 4 februarie.
Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.
Şerban Huidu a suferit un grav accident la schi 29 decembrie 2010. Realizatorul TV a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck. Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii. După o săptămână Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck şi a început exerciţiile fizice de recuperare.Sursa:realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu