Banner.

Banner Site.

joi, 30 decembrie 2010

Serban Huidu Accident la schi in Austria.

Starea acestuia este stabila. Serban Huidu se afla in coma indusa pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite. Realizatorul de televiziune s-a izbit de un copac de pe marginea partiei, in incercarea de a evita cativa copii. 
09:50 Starea prezentatorului de televiziune Serban Huidu, care a suferit un accident pe o partie de schi din Austria, miercuri, este stabila, pe parcursul noptii de miercuri spre joi nefiind inregistrate complicatii, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Prima TV.
Potrivit reprezentantilor Prima TV, el este supus in continuare investigatiilor medicale, pe parcursul zilei de astazi urmand ca medicii sa faca publice mai multe informatii despre starea acestuia.
06:00 O parte dintre colegii de emisiune ai lui Serban au plecat aseara catre Innsbruck, au declarat apropiati ai vedetei. Familia este alaturi de el si asteapta diagnosticul medicilor care au decis "coma indusa" sau "artificiala".
04:00 Site-ul TT.com scrie ca leziunile suferite de Serban erau atat de grave incat salvamontistii au decis sa-l transporte cu elicopterul, la un spital din Innsbruck. La cateva ore dupa accident, medicii erau inca rezervati cu informatiile despre starea lui, continuand investigatiile.
02:00 Si ziarele din Austria au preluat stirea despre tragicul accident care i s-a intamplat lui Huidu. Ziaristii sustin ca Serban era echipat si purta casca de protectie, dar chiar si asa, lovitura a fost extrem de grava. El a fost dus la Spitalul Universitar din Innsbruck cu elicopterul.
00:20 - Acesta s-a accidentat pentru ca a vrut sa evite niste copii care se aflau pe partie si s-a izbit de un copac.
23:30 - Potrivit Mediafax care citeaza Libertatea, socrul vedetei, Matei Vintila, spune ca acesta si-a recunoscut sotia in salonul de spital si a strans-o de mana cand a vazut-o.
23.00 - Medicii afirma ca urmatoarele 24 de ore sunt critice.
22.15 - Familia, aflata alaturi de acesta in Austria, a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria.
Serban Huidu este un om pentru care viata este zambet. Un zambet pe care stie sa-l aduca in casele tuturor celor care il asculta si il privesc. Este omul pentru care comedia si parodia compun viata de zi cu zi, iar necazurile si supararile sunt cernute prin sita aceasta.
Este un om de televiziune care spune despre sine ca “ este un tip orgolios, are “gura mare si rea” si este destul de greu de contrazis. Dispretuieste ipocrizia, iar prostia oamenilor o accepta doar in conditiile in care o priveste ca pe o boala sau ii furnizeaza subiecte pentru emisiune.
Pasiunea pentru mass-media si-a descoperit-o inca din timpul facultatii, atunci cand s-a angajat la un post de radio bucurestean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, invatand cum sta treaba cu butoanele, castile si microfonul. Acolo i s-a spus pentru prima oara ca ar fi “carcotas”
.”
Serban este suporter al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Iubeste deopotriva baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burta si coca-cola, muntele si marea. Prefera imbracamintea sport si parfumurile Christian Dior. Ii admira pe Robert De Niro, iar filmul sau preferat este “Underground”. Printre hobby-urile sale se numara cititul (Caragiale si Umberto Eco) si excursiile, iar atunci cand are putin timp liber fuge la munte impreuna cu sotia Cristina si cei doi fii Rares si Mircea.

Sursa:www.stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu