Banner.

Banner Site.

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Un şofer a fost oprit în trafic şi tâlhărit, în Dâmboviţa

Un şofer al unei firme distribuitoare de ţigări a fost oprit în trafic, joi seara, pe raza comunei dâmboviţene Malu cu Flori, de trei bărbaţi care au spus că sunt de la Societatea de Drumuri şi Poduri, a fost legat şi tâlhărit de aceştia, informează Agerpres.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Raluca Trandafir, şoferul, L. Cosmin, de 34 de ani, din Târgovişte, circula pe raza comunei Malu cu Flori, într-o zonă în care se lucrează la carosabil. El a fost oprit de cei trei bărbaţi, care i-au spus să aştepte pentru că vine o maşină din sens opus. În momentul în care a oprit, cei trei au intrat în maşină, l-au imobilizat pe şofer şi au plecat cu autovehiculul.
Pe raza comunei Tătărani au oprit, au furat cele cinci baxuri de ţigări din maşină, banii şi trei telefoane ale conducătorului auto şi l-au abandonat pe şofer, legat în mijlocul de transport, a mai spus reprezentantul IPJ Dâmboviţa.
Şoferul a reuşit să îşi dezlege mâinile şi a mers la Postul de Poliţie din Tătărani unde a povestit ce i s-a întâmplat. El a spus că cei trei bărbaţi nu erau mascaţi, că totul s-a întâmplat foarte repede şi nu a putut reacţiona în niciun fel. Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz şi acum îi caută pe cei trei infractori.

Sursa:Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu