Banner.

Banner Site.

sâmbătă, 4 decembrie 2010

J Lo, in pana de inspiratie: i-a copiat look-ul lui Kim Kardashian .

Ce au in comun Jennifer Lopez si Kim Kardashian? Forme voluptoase, cariere in showbiz si iubiti celebri. Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, J Lo s-a hotarat sa “imprumute” putin si din stilul vestimentar al lui Kim.
  Kim Kardashian a facut o adevarata pasiune pentru rochiile Herve Leger ale lui Max Azria. Sunt exagerat de scumpe (costa intre 1.000 si 5.000 de euro), insa atunci cand formele ei sunt scoase in evidenta, nu mai conteaza care e pretul pe care trebuie sa il plateasca.
Protagonista reality show-ului de pe postul american E! a purtat o astfel de rochie si pe 20 septembrie, pe cand se afla in Milano. Kim si-a accesorizat-o cu pantofi si clutch de lux, semnate Christian Louboutin.

Fotografiile cu ea au facut inconjorul lumii si, se pare, au ajuns pana la Jennifer Lopez, care s-a gandit ca daca tot are aceeasi conformatie ca si Kim, n-ar fi rau sa incerce si ea acelasi stil vestimentar.
Drept pentru care, a facut o sesiune intensa de shopping si a defilat pe 30 noiembrie imbracata in rochia Herve Legere de 2.375 de euro. Ca sa mearga la sigur, J Lo a ales acelasi model de pantofi nude ca si Kim si, bineinteles, aceeasi coafura cu bucle lejere. Ne intrebam unde e clutch-ul animal print. Nu e posibil sa ii lipseasca!
Sursa:perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu