Banner.

Banner Site.

duminică, 27 martie 2011

In curand noul sezon:"Dansez pentru tine"!

De la jumatatea lunii aprilie, la Pro Tv, va incepe cea de-a unsprezecea confuntare a visurilor in ringul de la “Dansez pentru tine”. Distributia de vedete din noul sezon abunda de sex-appeal, creativitate, talent si daruire.  

In tabara vedetelor feminine, frumusetea exotica face legea
Prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport
Corina Caragea va alterna pentru urmatoarele luni noutatile din domeniul sportului cu repetitiile de dans, pentru a incerca sa implineasca visul partenerului ei.
Cantareata Corina Bud a acceptat si ea provocarea de a lupta in pasi de dans pentru un scop nobil si va incerca sa-si foloseasca toata energia artistica pentru a schimba in bine destinul unei familii nevoiase.
Lavinia Parva (ex - Spicy) promite sa se dedice cauzei partenerului ei de la
“Dansez pentru tine” si sa incerce sa ajunga cat mai departe in competitia visurilor.
Vedeta tv Roxana Ionescu si-a propus sa-si foloseasca toate atuurile de la Mama Natura pentru a-si duce partenerul de vis pe primul loc in concursul care schimba in bine destine. 
In tabara vedetelor masculine, talentul si charisma fac legea
Actorul, regizorul si scenaristul  Florin Piersic Jr. a acceptat sa intre in competitia “Dansez pentru tine” si sa incerce sa implineasca in pasi de dans visul partenerei sale.
Augustin Viziru, actorul care apare in serialul “Iubire si onoare” de la Acasa Tv, va concura si el in noul sezon al competitiei visurilor si se va lupta printre altii si cu baiatul lui State din serialul "Mostenirea" de la Pro Tv, Costin Sforaru.
Surprinzator sau nu, Gabriel Coveseanu a raspuns afirmativ provocarii care-l va purta in pasi de rock’n’rll, tango, stomp sau dans contemporan in ploaie pe drumul catre implinirea unui vis.
Din 29 martie, vedetele  noului sezon isi vor cunoaste profesorii si partenerii de dans alaturi de care vor imparti in urmatoarele luni zilele, sperantele si visul.
Odata dat startul repetitiilor, incepe si numaratoarea inversa pana la inceputul aventurii
“Dansez pentru tine cu numarul 11. Pe 15 aprilie, Stefan Banica si Iulia Vantur vor demonstra din nou sub ochii telespectatorilor Pro Tv ca visele se pot transforma in realitate.   

Sursa: Protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu