Banner.

Banner Site.

marți, 26 iulie 2011

In adolescenta Raluca Arvat era fan heavy metal!

 Raluca Arvat a fost invitata MusicFM in weekend-ul ce a trecut in emisiunea StarList. Asta pentru ca in fiecare sambata de la ora 16 si duminica, in reluare, de la ora 18 o vedete are ocazia sa experimenteze pe 103,8 FM job-ul de DJ la radio cu toate beneficiile aferente. Astfel Raluca a putut sa aleaga muzica si sa vorbeasca despre piesele pe care le-a difuzat.


De la inceputul emisiunii ea a marturisit ca in liceu isi dorea sa aiba o emisiunea la radio in care sa le poata da dedicatii colegilor asa ca a profitat de ocazia oferita de MusicFM. Raluca a difuzat piesle ce s-au auzit la radio si le-a dedicat pe toate ascultatorilor MusicFM. Din acest motiv primul hit, Aqua – Turn back time a subliniat intoarcere in timp pe care a trait-o la Starlist.
Printre alegerile Ralucai s-a mai numarat si un hit al trupei Fleetwood Mac din anii 80 – Everywhere

Dupa ce a prins gustul vorbitului la radio, Raluca Arvat a marturisit ca in adolescenta era fan heavy metal. Totodata ea a declarat la MusicFM ca e incantata si de mai blanzii rockeri de la Bon Jovi. Cel mai mult a impresionat-o gestul din concertul de la Bucuresti atunci cand Jon Bon Jovi a purtat drapelul Romaniei. Piesa aleasa de ea la StarList a fost Bed of Roses.
Pe langa heavy metal, Raluca Arvat si-a marturisit admiratia pentru muzica cantata de Cindy Lauper si pentru vocea ei unica, comparata uneori cu cea a Madonnei. Raluca insa a dat verditul personal spunand ca ea o vede pe Cindy mai buna iar pentru asta a oferit ascultatorilor de pe 103,8 FM cel mai important hit al cantaretei – Girls Just Want To Have Fun.

La final, Raluca s-a declarat incantata de experienta si oportunitatea de a alege muzica de la radio in propria ei emisiune. Inainte de plecare a adus ascultatorilor de MusicFM o piesa de la Snow Patrol , o trupa pe care a descoperit-o la un concert U2 unde acestia cantau in deschidere. De atunci a continuat sa caute si sa asculta Snow Patrol iar inainte de a incheia emisiunea StarList de la MusicFM a difuzat hitul lor din 2006 – Chasing Cars.

Sursa: Music fm.ro

Un comentariu: