Banner.

Banner Site.

marți, 24 septembrie 2013

Raluca Arvat despre vacanta din Grecia.Insula Thassos.

Raluca Arvat s-a întors din Grecia cu o dorinţă neîmplinită. Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport şi-a propus ca în vacanţa de vară de anul viitor să conducă ski-jet-ul, pentru că anul acesta a fost doar pasager. “Am fost pentru a doua oară în Thassos şi mi-am dat seama că sunt la fel de îndrăgostită de Grecia ca prima dată”, mărturiseşte Raluca.

După 10 ore de mers cu maşina, Raluca, iubitul ei şi gaşca ei de prieteni au ajuns în paradisul pădurilor de pin şi al mării azurii. Chiar dacă au mai colindat şi acum 2 ani insula, Raluca şi prietenii au descoperit chiar şi o plajă nouă, stâncoasă, plaja Alyki, unde nu mai doreau să iasă din apă, datorită culorii şi a clarităţii acesteia.
Şi meniul din tavernele greceşti i-a adus surprize Ralucăi: “La o tavernă de la marginea plajei am mâncat tentacule de caracatiţă, uscate la soare, pe o sârmă de rufe, iar apoi fripte la gratar. Au fost delicioase!”, mai povesteşte prezentatoarea.

În ultima zi de vacanţă, Raluca şi prietenul ei au făcut o plimbare lungă cu ski-jet-ul, care i-a placut atat de mult vedetei Pro TV, încât abia aşteaptă urmatoarea ocazie să treaca la conducerea lui.
“Vreau să revin acolo şi sunt multe motivele pntru care o voi face, însă în capul listei pun acum dorinţa de a învăţa să conduc ski-jetul pe Marea Egee.”

GALERIE FOTO:








Sursa: www.one.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu