Banner.

Banner Site.

sâmbătă, 21 decembrie 2013

CU PĂRUL LUNG ŞI CREŢ! Iat-o pe prezentatoarea Raluca Arvat cum arăta în adolescenţă!

    La 37 de ani, numele Ralucăi Arvat a ajuns să fie sinonim cu sportul, pentru că ea este cea mai veche şi mai experimentată prezentatoare de ştiri sportive la Pro Tv.
Născută în Braşov, Raluca Arvat a ajuns în Pro Tv în 2000, iar de atunci prezentatoarea a parcurs toate etapele de la reporter, prezentator şi editor al ştirilor sportive.
Imaginile din adolescenţă, cu o tânără cu părul lung şi creţ, sunt de-a dreptul memorabile, însă ceva din stilul adoptat acum de Raluca - culori aprinse, tricouri jucăuşe, jachete vesele - păstrează optimismul şi bunădispoziţia acelor ani.

 Dacă la 18 ani, Raluca Arvat visa să devină jurnalistă şi să trăiască într-o ţară "ca-filme", măcar jumătate din dorinţă i s-a împlinit. Totuşi, ea nu a renunţat la visul unei Românii "în care oamenii comunică în loc să se înjure, o ţară în care română se vorbeşte corect, o ţară în care strada e loc de plimbare, nu ring de box. E visul ca România să ajungă un loc de toată lumea căutat, nu de toată lumea...exploatat".Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu