Banner.

Banner Site.

vineri, 19 noiembrie 2010

Postul, perioada perfecta pentru curatarea organismului

Cei care doresc sa-si curete organismul de toxine stiu ca postul este perioada perfecta. Bucatariile cu specific indian, chinezesc sau bulgaresc abunda in feluri de mancare delicioase, bazate pe legume si fructe.  

Sambata, 20 noiembrie, de la 10:00, in "Ce se intampla, doctore?", la Pro Tv si LIVE pe www.protv.ro vei putea vedea cum isi pot diversifica meniul de post, afland propunerile catorva restaurante premiate de revista "Time Out".
Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar doamnele care vor sa cumpere partenerilor de viata o camasa ar trebui sa tina cont de sfaturile designerilor si ale stilistilor de renume. Cum trebuie purtata o camasa, care sunt greselile vestimentare ale barbatilor si cum se pot corecta, sambata, in "
Ce se intampla, doctore?".
Si pentru ca o haina frumoasa imbraca mai bine un trup armonios, multi sunt cei care, la maturitate, se dedica unor sporturi pe care le-au ratat in copilarie. Inotul si baletul sunt in topul preferintelor, iar sambata, in "Ce se intampla, doctore?", la Pro Tv vei afla care sunt multiplele beneficii pe care acestea le aduc.
Nu rata emisiunea "Ce se intampla, doctore?" la Pro Tv si LIVE pe www.protv.ro, sambata de la 10:00!
Sursa:protv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu